EN La Fantana La Fantana La Fantana

Sanitizacija aparata za vodu

Redovno korišćenje aparata za vodu zahteva i redovnu sanitizaciju, čime se obezbeđuje konzistentnost kvaliteta vode i nesmetano funkcionisanje uređaja. Samo redovnim obavljanjem sanitizacije, La Fantana može da garantuje kvalitet vode koja se konzumira pomoću aparata za vodu i njeno korišćenje u sigurnim i higijenskim uslovima.

Sanitizacija podrazumeva čišćenje aparata, praćeno dezinfekcijom svih površina uređaja koje dolaze u kontakt sa vodom. Dezinfekcija ima za cilj uništavanje mikroorganizama.

Čišćenje i dezinfekcija uključuju:

  1. spoljašnjost i unutrašnjost aparata;
  2. rezervoare i sve cevi kroz koje voda prolazi;
  3. slavine.

Sanitizaciju obavlja stručno tehničko osoblje kompanije La Fantana pomoću ozon generatora, koji se koristi za dezinfekciju zbog antibakterijskih karakteristika ozona.

Sanitizacija aparata - La Fantana

 

SIP UREĐAJ

SVAKODNEVNA DEZINFEKCIJA + UŠTEDA ENERGIJE

La Fantanta uvodi, opciono, dodatnu opremu uz aparat za filtriranje vode. Opremu koja svakodnevno osigurava profesionalnu i automatizovanu dezinfekciju aparata za vodu, kao i smanjenje potrošnje energije. Učinak uređaja se zasniva na prirodnim procesima da bi se potrošačima pružila veća bezbednost i očuvao kvalitet vode. Radi se o mini- generatoru ozona koji se montira na aparat za filtriranje vode. Generisani ozon je izuzetno efikasno dezinfekciono sredstvo, sa kratkim i unapred definisanim vremenom delovanja. Nakon antimikrobnog dejstva, razlaže se na kiseonik i osvežava ukus vode. Nema nikakvih neželjenih dejstava, a planirano je da se dezinfekcija vrši tokom noći, da se ne bi prekidalo korišćenje vode. Uz to, aparat ima i opciju “power down”, koja omogućava prekid napajanja strujom aparata tokom noći, obezbeđujući smanjenje računa za struju i tako doprinoseći smanjenju uticaja na životnu sredinu.

SIP uređaj
Upit za više informacija:

Fizičko lice Pravno lice

Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje La Fantana usluga, popunite formular tako što ćete navesti opciju za koju ste zainteresovani i kontaktirajte nas.

Hvala! Poruka je poslata!
Greška! Pokušajte ponovo kasnije!

* Obavezna polja

Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje La Fantana usluga, popunite formular tako što ćete navesti opciju za koju ste zainteresovani i kontaktirajte nas.

Hvala! Poruka je poslata!
Greška! Pokušajte ponovo kasnije!

* Obavezna polja