EN La Fantana La Fantana La Fantana

Proslava ujedinjenja lakše teče uz La Fantana vodu

Proslava ujedinjenja lakše teče uz La Fantana vodu

 

Povodom 1. decembra, Dana državnosti i nacionalnog praznika Rumunije, Ambasada Rumunije je u hotelu Hyatt u Beogradu priredila prijem za visoke zvaničnike Srbije, predstavnike vojske Srbije i diplomatskog kora. Njima su se pridružili predstavnici vlasti Republike Srbije i mnogobrojni novinari iz zemlje i inostranstva. Ovaj dan za Rumune predstavlja ostvarenje ideala za ujedinjenje s obzirom da je 01. decembra 1918. Narodna skupšina usvojila odluku kojom je potvrdila veliko ujedinjenje.

La Fantana Lirika aparat i PET boce

Takođe predstavlja čin nacionalne solidarnosti i, kako je istakla ambasadorka Rumunije u Beogradu Oana Kristina Popa, dokaz da okupljeni oko zajedničke ideje Rumuni mogu da deluju u istom pravcu za dobrobit cele nacije. Prema njenim rečima ono što spaja dve zemlje je međusobno razumevanje, dijalog, poverenje i poštovanje ljudskih prava.

La Fantana prijem Ambasade Rumunije

Jednu od najlepših i najpoznatijih dvorana, kristalnu dvoranu hotela Hyatt, ispunili su gosti koje spaja jedinstvo i dugogodišnje prijateljstvo dveju zemalja. Začule su se himne obe zemlje i udruženim snagama pomešale boje obe zastave.

La Fantana prijem Ambasade Rumunije II

Uz po koju čašicu La Fantana vode i Kafune kafe tekli su srdačni razgovori te večeri, bilo da su stari znalci ili neki novi poznanici u pitanju. Posebnu notu celokupnom događaju dala je izložba „Novoseljanki“ koje su se ovaj put predstavile narodnom nošnjom i tradicionalnim vezom. U svom elegantnom izdanju sijala je sjajem dve zvezdice La Fantana voda u ovakvom velepnom zdanju.

Nazdravljamo jedinstvu i još jednom upućujemo sve pohvale za sjajnu organizaciju našim prijateljima iz susedne i prijateljske zemlje Rumunije.

La Fantana voda u PET ambalazi