EN La Fantana La Fantana La Fantana

O kompaniji La Fantana

Sa više od 12 godina iskustva u pružanju usluga biznis korisnicima, kompanija La Fantana je lider u oblasti flaširanja i distribucije vode pomoću water cooler aparata u Srbiji. U našoj ponudi nalaze se i aparati za filtriranje vode, što nam omogućava da izađemo u susret različitim potrebama korisnika koji žele da na svom radnom mestu imaju kvalitetnu vodu za piće.

Od sada, La Fantana ponuda je proširena, tako da pored vode uključuje i kafu, što podrazumeva kompletnu uslugu u vašim poslovnim prostorijama: izbor paketa u skladu sa vašim potrebama, isporuku proizvoda, instaliranje, uputstva za korišćenje, kao i servis aparata.

Sa jakom logističkom infrastrukturom obezbeđujemo teritorijalnu pokrivenost cele zemlje zahvaljujući poslovnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Subotici, Kragujevcu i Požarevcu. Iskustvo i stručnost nam omogućavaju da vam pružimo komfornu uslugu, na fleksibilan i odgovoran način.
La Fantana ima preko 200 zaposlenih u Srbiji i više od 11,500 korisnika usluga - kompanija, institucija, fizičkih lica.

Kada poslujete u uslužnoj industriji u kojoj su voda i kafa osnovni proizvodi, veoma je važno da zadobijete poverenje korisnika, jer je reč o proizvodima za koje se potrošači posebno vezuju. Zato, potpuno svesni odgovornosti koju imamo, predano radimo kako bismo zaslužili poverenje klijenata. Trudimo se da naši proizvodi i usluge na zadovoljavajući način odgovore potrebama korisnika po pitanju kvaliteta i raznovrsnosti ponude, jednostavno i bez nepotrebnog opterećivanja klijenata.

Verujemo da je dugoročna poslovna saradnja izuzetno značajna za uspešno poslovanje, zato svoja dugogodišnja partnerstva sa klijentima smatramo privilegijom. Takođe verujemo da se poverenje u uslugu održava kroz efikasnost, korektnost i fleksibilnost, i naš fokus je upravo na ovim vrednostima.

Posebno verujemo da je briga osnova našeg poslovanja. Izborom La Fantana usluga, klijenti pokazuju da brinu za svoje zaposlene, a mi brinemo o svakom korisniku naših proizvoda i usluga. La Fantana briga za klijente ogleda se u negovanju partnerskih odnosa koji počivaju na uzajamnom poverenju, poštovanju i zadovoljstvu saradnjom.

O kompaniji La Fantana
Upit za više informacija:

Fizičko lice Pravno lice

Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje La Fantana usluga, popunite formular tako što ćete navesti opciju za koju ste zainteresovani i kontaktirajte nas.

Hvala! Poruka je poslata!
Greška! Pokušajte ponovo kasnije!

* Obavezna polja

Ukoliko ste zainteresovani za korišćenje La Fantana usluga, popunite formular tako što ćete navesti opciju za koju ste zainteresovani i kontaktirajte nas.

Hvala! Poruka je poslata!
Greška! Pokušajte ponovo kasnije!

* Obavezna polja