EN La Fantana La Fantana La Fantana

La Fantana & Vaterpolisti Partizana - osvajači Kupa Srbije

La Fantana & Vaterpolisti Partizana - osvajači Kupa Srbije

 

U srcu Banjičke šume smešten je jedan dragulj, Vaterpolo klub Partizan. Osnovan četrdesetih godina prošlog veka jedan je od najuspešnijih klubova. Kod nas a i šire, ovaj vodeni sport, jedan je od najpopularnijih i sa razlogom privlači veliki broj gledalaca. Ali i onih koji sanjaju da budu broj jedan poput Aleksandra Šoštara ili Živka Gocića. Oni zajedničkim snagama sada prenose svoje iskustvo, znanje, tajne veštine nekim mladim naraštajima, čije vreme sigurni smo tek dolazi.

Vaterpolisti Partizana – osvajači Kupa Srbije

Vaterpolo se često poistovećuje sa fudbalom ili ragbijem pošto po osnovim elementima podseća na ove sportove. Ljubitelje ovog sporta uvek je zanimalo šta se dešava ispod površine vode? Dubine bazena, poput morskih dubina, na čijem dnu leže olupine brodova, kovčega davno izgubljenog blaga, koje su gusari žustrom borbom osvajali. Oko kamere, čini se nikada ne uhvati niti uspe da dočara onu snagu, brzinu, hitrost, sve one kvarne udarce koje voda vešto prikrije.

Vaterpolisti Partizana – osvajači Kupa Srbije

Poput velikih morskih divova ovi momci izranjaju iz vode, izvode munjevite udarce dok se broj osvojenih pojena na tabli uvećava, srazmerno uloženom broju minuta provodenih u vodi. Ovaj sport poseduje dozu misterije, iziskuje veliku snagu, moć, hrabrost da se iznova krene u pobede.

Da bazeni nikad ne presuše i vode ne nestane pobrinula se La Fantana. Hrabro stojimo uz ove mlade igrače, sa željom da im pobede u nacionalnom takmičenju i Ligi šampiona teku lako, a sve medalje dođu u njihovu luku.

Od srca im čestitamo 24-ti osvojeni pehar pobednika Kupa Srbije!!!